avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... invinuit pentru conducere sub influenta bauturilor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

invinuit pentru conducere sub influenta bauturilor

buna seara!1.sunt chemat in instanta in calitate de inculpat,pentru Fond-infractiuni privind circulatia pe drumurile publice(O.U.G nr 195/2002).nu inteleg termenul Fond. 2.martorii pe care ii aveam erau invinuiti pt marturie mincinoasa si au primit o amenda administrativa, chiar daca uni au platit amenda sunt obligati sa se prezinte si ei la instanta in calitate de martori sau daca vor depune o contestatie ce se poate intampla?3.prim-pocurorul poate sa retraga dosarul din argiva instantei daca depinde de bunavointa
Cel mai recent răspuns: bso , utilizator 20:15, 15 Noiembrie 2010
1. Trebuie sa va prezentati la termen. Fond=judecata faptei in prima instanta=posibil pedeapsa
2. Martorii ar trebui sa fie fff atenti la ce declara.. nu de alta dar au scapat bine doar cu amenda:)! Daca sunt citati trebuie sa se prezinte.
3. Nu!
Poate ar fi bine sa va angajati si un avocat ca sa nu mai lasati lucrurile la voia intamplarii!

Av. Claudiu Sorin Feteanu
am 4 martori doar ca 2 dintre ei nu sunt in tara .ma gandesc ca vor declara adevarul ca si pana acu.in caz ca judecatoriima vor gasii vinovat, cu martorii ce se va intampla,ei au primit amenda administrativa de la prim-procuror

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie ContSters84319 ContSters84319 buna dimineata. am si eu mai multe intrebari si daca se poate sa ma ajutati va multumesc. in urma cu cateva saptamani am primit ceva de genu: xulescu,este ... (vezi toată discuția)
Martor - marturie mincinosa xuser xuser Pe scurt: vin 5 sa ma bata. Politia il prinde pe unul iar ala cheama ,sa zicem, pe 2 dintre complici ca martori (mincinosi evident). Daca din martori devin ... (vezi toată discuția)
daca nu ma prezint andrei856 andrei856 buna as vrea sa stiu ce se intampla daca nu ma prezint la un proces in calitate de martor.am fost chemat la procuratura si atunci mi sa spus ca sunt cercetat ... (vezi toată discuția)