avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... drept de a reveni la numele meu de familie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

drept de a reveni la numele meu de familie

Buna ziua,va rog sa ma ajutati!! Eu locuiesc in Portugalia si vreau sa revin la numele meu de familie deoarece am fost casatorita(casatorie realizata la ambasada romaniei la lisabona)si am adoptat numele sotului meu.Sotul meu a decedat.Intrebarea mea este:Daca Ambasada Romaniei din Lisabona imi poate da numele meu de familie inapoi?Daca nu,Ce trebuie sa fac sa-mi rezolv aceasta problema?va multumesc
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 23:38, 15 Noiembrie 2010
Va puteti schimba numele pe cale administrativa cu motive bine intemeiate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea de nume ContSters173218 ContSters173218 Eu m-am casatorit la Ambasada Romaniei in Lisabona iar odata cu casatoria Ambasada mi-a schimbat numele dupa al sotului cu vointa mea.Sotul meu a decedat iar ... (vezi toată discuția)
Proces DiaannA DiaannA Buna ziua , Am un băiețel de 3 ani născut în Portugalia nu am fost căsătorită legal , tatăl este trecut în certificat (numele copilului de familie ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume Andrei Serban Andrei Serban buna seara . am implinit 18 ani si vreau sa imi schimb numele de familie . parintii mei au divortat acum 4 ani si eu, conform legii,am ramas pe numele tatalui ... (vezi toată discuția)