avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale fara solutie?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

fara solutie?

Sunt administratorul unei S.C.,iar anul trecut cu ocazia unui control ”inopinant si operativ” al G.F.am primit o amenda pe care,ulterior,am contestat-o in istanta.Am castigat primul proces (pe fond),dar dupa recursul G.F. am pierdut procesul printr-o decizie" definitiva si irevocabila"-cum altfel?!-fara a mi se aduce la cunostinta motivele pentru care s-a hotarat asa. Intrebarea 1:cat este de legala aceasta hotarare fara a mi se preciza (in scris sau nu) cauzele si motivele pentru care s-a decis in defavoarea mea?;si intrebarea 2:mai pot face undeva recurs,plangere,scrisoare in speranta ca in final mi se va da castig de cauza?(la Curtea de Apel Bucuresti,la Drepturile Omului,samd) Va multumesc din suflet din umila mea postura de ...invins!
Cel mai recent răspuns: valiss , utilizator 23:04, 15 Noiembrie 2010
Daca sunteti in termen s-ar putea cu o contestatie in anulare. Pentru aceasta trebuie sa luati legatura cu un avocat pentru a va evalua actele si sansele.
Din pacate ,sentinta a fost data din luna mai a.c.,dar eu n-am stiut de acest lucru decat dupa ce m-am interesat la tribunal in aceste zile.Nu am primit nici o scrisore sau macar un tel.de la nimeni la momentul oportun ,asa ca...(problema e ca nu am avut nici avocat pt ca nu mi-am permis) Iar la ultimul proces mi s-a spus doar ca ramane "in pronuntare".Oricum,multumesc pt raspunsul dvs!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen legal pentru recurs valiss valiss Anul trecut am castigat in instanta un proces cu G.F.[sentinta s-a dat pe13 noiembrie},insa m-am trezit zilele acestea cu o scrisoare in care G.F.a depus ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma cu un raspuns referitor la contestatia asupra deciziei de concediere aaae aaae Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema: In data de 17.05.2011 am primit o scrisoare recomandata prin care mi se anunta intrarea in ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare speciala - hotarare care sa tina loc de act autentic asanacheromel asanacheromel Va rog : ce sanse sunt sa fie admisa o contestatie in anulare speciala la un recurs pronuntat de un Tribunal , in cazul in care instanta de recurs a anulat ... (vezi toată discuția)