avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale termen legal pentru recurs
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

termen legal pentru recurs

Anul trecut am castigat in instanta un proces cu G.F.[sentinta s-a dat pe13 noiembrie},insa m-am trezit zilele acestea cu o scrisoare in care G.F.a depus recurs datata cu ziua de 2 decembrie.Intrebarea mea e:este depus recursul G.F.in termenul legal?Sau se ia in considerare data postei in care G.F.a primit hotararea ca a pierdut procesul?Va multumesc pentru raspuns{uri}.
Cel mai recent răspuns: Veronica Popescu , Avocat 23:08, 12 Ianuarie 2010
Termenul de declarare curge de la data comunicarii hotararii. :)
MULTUMESC.
Termenul de declarare a recursului este de 15 zile de la comunicarea hotararii(data primirii hotararii). Nu se ia in considerare ziua comunicarii si ziua depunerii recursului. Deci, ar fi 17 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termenul de recurs. mod de calcul badara_georgica badara_georgica Care este ultima zi de depunere a recursului si care este luata in consideratie ? Data de depunere la posta sau data de primire la judecatorie? (vezi toată discuția)
Cerere recurs Marieta Ileana Bostan Marieta Ileana Bostan am primit in data de 24 ianuarie 2012 (data postei) o sentinta civila cu drept de recurs in 15 zile de la comunicare. Pe sentinta mai apare o data, dupa ... (vezi toată discuția)
Termen depunere apel Johanes1978 Johanes1978 Buna ziua, Am depus cu intarziere de o zi apelul la curtea de apel. La instanta de fond am avut adresa de corespondenta la o casa de avocatura fapt pnetru ... (vezi toată discuția)