avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cerere recurs
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cerere recurs

am primit in data de 24 ianuarie 2012 (data postei) o sentinta civila cu drept de recurs in 15 zile de la comunicare. Pe sentinta mai apare o data, dupa semnatura presedintelui, C.E.R 17. ianuarie 2012 (nu stiu ce inseamna). Care data o iau in calcul pentru depunerea cererii de recurs?
Cel mai recent răspuns: Marieta Ileana Bostan , utilizator 14:02, 30 Ianuarie 2012
Dapa primirii adica 24.01.2012.De la aceasta data curge termenul de recurs de 15 zile.
sigur? am avut un avocat numit din oficiu, care initial mi-a spus ca termenul curge din data de 17 ianuarie. a revenit si s-a corectat, dar parca tot teama mi-e, pt ca 32 ianuarie ar fi atunci ultim zi de depunere
Este sigur.Incepand cu data comunicarii-care este 24.01.2012-aveti la dispozitie 15 zile pentru a formula si depune recursul .
multumesc mult!
ce inseamna "C.E.R." de sub numele presedintelui?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen legal pentru recurs valiss valiss Anul trecut am castigat in instanta un proces cu G.F.[sentinta s-a dat pe13 noiembrie},insa m-am trezit zilele acestea cu o scrisoare in care G.F.a depus ... (vezi toată discuția)
Recurs in termen.... mirage08 mirage08 As avea o intrebare: in urma unui proces juridic am primit o sentinta comunicata la domiciliu cu data postei 24.12.2012 ,insa a aparut in cutia postala in data ... (vezi toată discuția)
Termen depunere apel Johanes1978 Johanes1978 Buna ziua, Am depus cu intarziere de o zi apelul la curtea de apel. La instanta de fond am avut adresa de corespondenta la o casa de avocatura fapt pnetru ... (vezi toată discuția)