Am achizitionat un autovehicul acum 2 luni si jumatate. Dupa aceea am facut pentru o persoana o procura pentru folosirea masinii si pentru plecat in strainatate. Acea persoana a plecat cu masina in R.Moldova, unde a intalnit o problema la partea tehnica si a fost nevoit sa o transporte intr-un service, unde a stat 2 luni. In toata aceasta perioada, autovehiculul nu a fost inregistrat la fisc, deci nici inmatriculat. Toate actele masinii se aflau la acea persoana. Acum cateva zile masina a reintrat in tara.
M-ar interesa care sunt pasii urmatori, stiind faptul ca vehiculul trebuia inmatriculat timp de 30 de zile. Ce consecinte sunt in cazul acesta?
Va multumesc.
Va multumesc pentru raspuns. As mai avea o intrebare : cel caruia i-am facut procura vrea sa achizitioneze de la mine autovehiculul, cum ar trebui sa procedam? Trebuie sa pun in evidenta autovehiculul la fisc, apoi sa-l inmatriculez la politie si dupa aia as putea sa-l instrainez sau nu sunt necesari acesti pasi?
Inmatriculare auto
puzdre
Am achizitionat de curand un autoturism vw polo din alt judet.As dori sa transcriu autoturismul pe numele meu, insa nu stiu care sunt pasii ce trebuie ... (vezi toată discuția)