avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare auto

Am achizitionat un autovehicul acum 2 luni si jumatate. Dupa aceea am facut pentru o persoana o procura pentru folosirea masinii si pentru plecat in strainatate. Acea persoana a plecat cu masina in R.Moldova, unde a intalnit o problema la partea tehnica si a fost nevoit sa o transporte intr-un service, unde a stat 2 luni. In toata aceasta perioada, autovehiculul nu a fost inregistrat la fisc, deci nici inmatriculat. Toate actele masinii se aflau la acea persoana. Acum cateva zile masina a reintrat in tara.
M-ar interesa care sunt pasii urmatori, stiind faptul ca vehiculul trebuia inmatriculat timp de 30 de zile. Ce consecinte sunt in cazul acesta?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: analdo83 , utilizator 08:22, 16 Noiembrie 2010
Inafara de plata impozitutlui retroactiv pentru cumparator , de la data cumpararii pana la momentul transcrierii , nicio alta problema
Va multumesc pentru raspuns. As mai avea o intrebare : cel caruia i-am facut procura vrea sa achizitioneze de la mine autovehiculul, cum ar trebui sa procedam? Trebuie sa pun in evidenta autovehiculul la fisc, apoi sa-l inmatriculez la politie si dupa aia as putea sa-l instrainez sau nu sunt necesari acesti pasi?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare autovehicul inmatriculat ro de la proprietar care nu a inmatriculat masina pe numele sau Eugeniu Chelaru Eugeniu Chelaru Buna ziua, Doresc sa achizitionez un autovehicul inmatriculat in Romania. Problema este ca proprietarul actual nu a inmatriculat autovehiculul pe numele ... (vezi toată discuția)
Problema asigurare auto rca g30rg3 g30rg3 Buna seara, dupa cum spune titlul am o problema cu aceasta asigurare. In urma cu putin timp am achizitionat o masina inscrisa in romania cu contract de ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto puzdre puzdre Am achizitionat de curand un autoturism vw polo din alt judet.As dori sa transcriu autoturismul pe numele meu, insa nu stiu care sunt pasii ce trebuie ... (vezi toată discuția)