avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... esalonare sume restante la Casa de asigurari de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

esalonare sume restante la Casa de asigurari de sanatate

este posibil ca sumele datorate de PFA-uri ca obligatii de plata restante la fondul de sanatate( cuprinzand si majorari si penalitati de intarziere ) sa fie incasate esalonat ?

Alte discuții în legătură

Datorii pentru perioada lucrata la negru skepsys82 skepsys82 In perioada 2014-2018 am incasat venituri din activitate online, fara a le declara. in 2019 mi-am facut pfa. inainte de pfa, eram obligat, legal, sa imi ... (vezi toată discuția)
Pfa, norma de venit, din2003,vreau sa platesc asigurarea se sanatate...ce trebuie sa fac?e obligatoriu pe ultimii 5 ani? paulap paulap nu am platit deloc de cand am pfa, vreau sa platesc dar daca e asa..adica pe ultimii 5 ani nu am nici o sansa...exista o alta solutie? stie cineva? s-a mai ... (vezi toată discuția)
Esalonare obligatii fiscale persoane fizice elenaulmeanu elenaulmeanu Buna ziua,am primit azi un plic de la directia taxe si impozite prin care sunt somata sa platesc in 15 zile impozitul la masina+vreo doua amenzi si cheltuieli ... (vezi toată discuția)