avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... pfa, norma de venit, din2003,vreau sa platesc ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

pfa, norma de venit, din2003,vreau sa platesc asigurarea se sanatate...ce trebuie sa fac?e obligatoriu pe ultimii 5 ani?

nu am platit deloc de cand am pfa, vreau sa platesc dar daca e asa..adica pe ultimii 5 ani nu am nici o sansa...exista o alta solutie? stie cineva? s-a mai schimbat ceva?
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 12:02, 27 Aprilie 2011
Ca titular de PFA datorati contributie de sanatate de 5,5% din norma anuala de venit. Suma restanta poate fi urmarita pentru incasare intr-un termen de prescriptie de 5 ani conform Codului de procedura fiscala. Daca nu s-a transmis somatie, titlu executoriu trebuie sa va prezentati la Casa de Sanatate pentru a cunoaste suma precum si majorarile (dobanzile) si penalitatile de intarziere.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Aprilie 2011
George David, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pentru contributie pfa neplatita la sanatate danaetm07 danaetm07 Buna seara, Va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea speta: Am un prieten care are in acelasi timp calitatea de salariat, pensionar si PFA. Pe PFA a ... (vezi toată discuția)
Suma accesorii de plata pentru cass dariad dariad Sotul meu a primit o decizie de plata sub forma de suma accesorii de plata pentru CASS constand din dobanzi si penalitati pentru perioada 01.01.1998 - ... (vezi toată discuția)
Pfa si cass 2010 ASPAZIA ASPAZIA Buna Ziua, sunt PFA ( pers autorizata ) in curs de a incheia contract cu casa de sanatate , am CIF de la finante si urmeaza sa depun la Casa de sanatate ... (vezi toată discuția)