avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... prescriere rata banca
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

prescriere rata banca

buna ziua.in cat timp se prescrie ratele la banca.am scos un credit si de 5 ani nu am platit nimic.nu am fost chemata in judecata.ma mai poate chema?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:54, 16 Noiembrie 2010
Chiar daca va cheama, ridicati exceptia prescriptiei si instanta o sa le respinga cererea de chemare in judecata.
E posibil sa vanda creanta unei firme de recuperare, nici in acest caz sa nu va faceti griji, pur si simplu ii ignorati.
Depinde daca a operat termenul de prescriptie.
Platiti in rate si nu este situatia tip la care v-ati gandit...;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere datorie nelutza nelutza Am 2 credite de nevoi personale luate in 2007 .Unul in valoare de 4500de ron si altul de 7000 de ron .Pana in 2010 am platit la unul dintre el ramanand doar ... (vezi toată discuția)
Recuperari cire35 cire35 Buna ziua.in anul 2008 am facut un imprumut la banca la care nu an girat cu nimic deoarece eu nu detin nici o proprietate.iar pana in februarie 2009 am fost ... (vezi toată discuția)
Penalitati de intarziere prescrise partial; ordonanta de plata calin_andrei calin_andrei Buna ziua, Situatia este dupa cum urmeaza: contract finalizat, facturi achitate cu intarzieri foarte mari, penalitati de intarziere stipulate in contract. ... (vezi toată discuția)