avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperari
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperari

Buna ziua.in anul 2008 am facut un imprumut la banca la care nu an girat cu nimic deoarece eu nu detin nici o proprietate.iar pana in februarie 2009 am fost cu ratele la zi .si in luna martie am solicitat de la banca respectiva ca timp de 6 lunii sa ma ajute cu ratele si sa pot sa platesc din asigurarea pe care o am la ei si pt asa ceva am facuto.iar ei au zis ca unde pot sa platesc eu dupa cele 6 lunii rata .si de atunci nu am mai platit nici o rata .ce pot sa patesc daca nu am platit ratele?va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters127212 , utilizator 16:31, 11 Februarie 2010
Bancile vand creantele lor catre firmele de recuperare, care vor investi contractul de credit si vor incerca sa incaseze datoria, prin contactul direct la telefon, insistent, apoi, executare silita ( daca aveti serviciu, vi se va pune poprire pe salariu, daca veti avea bunuri in viitor, le vor scoate la vanzare, etc.) asta, pana se prescrie creanta : trei ani pentru fiecare rata scadenta.
Simplu executare silita pe bunuri prezente sau viitoare, mobile sau imobile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banca mai poate executa silit? mihrac mihrac Buna seara.Prietenul meu a imprumutat e la banca suma de 8000 E prin 2008 a platit decat cateva rate pana in 2009.Nu stiu daca a girat cu casa,el zice ca nu ... (vezi toată discuția)
Rate banci crocodilu1963 crocodilu1963 ce se intampla daca nu mai pot plati ratele la banci?X-( (vezi toată discuția)
Executare silita zumy zumy Buna ziua! am girat cu apartamentul in care locuiesc pentru o linie de credit a unei firme, in anul 2007. In contractul de imprumut mai exista si un alt ... (vezi toată discuția)