Buna seara.Prietenul meu a imprumutat e la banca suma de 8000 E prin 2008 a platit decat cateva rate pana in 2009.Nu stiu daca a girat cu casa,el zice ca nu si nici nu mai are contractul de la banca(momentan nici nu e in tara).Intrebarea este daca poate vinde casa sau in cazul acesta noul proprietar se poate trezii ca vine banca peste el?
POATE CERE EXECUTAREA SILITA.TREBUIE SA STIE EXACT DACA A GIRAT CU CASA,DACA NU SE POTE FACE O VERIFICARE LA CADASTRU.DACA E SA VINDA CASA NOUL PROPRIETAR LA VINZARE VA VEDEA DACA ESTE IPOTECATA PT.BANCA SI MAI MULT CA SIGUR NU VA RISCA SA O CUMPERE
Am scos un extras de carte funciara si nu e mentionat nimic.Prietenul meu vrea sa imi vanda fictiv casa,pana in momentul cand are banii sa achite creditul sau pana gaseste un cumparator (un pret bun).Eu vreau sa-l ajut dar nu vreau sa ma trezesc ca vine banca si ma poarta prin tribunal.Ce ma sfatuiti?
Credit bancar
flavius26
Buna ziua,
Anul acesta am imprumutat o suma de bani de la un prieten de familie, iar pentru aceasta suma am pus casa (locuinta proprie) garantie la AEGRM ... (vezi toată discuția)