avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită banca mai poate executa silit?
Discuție deschisă în Executare silită

banca mai poate executa silit?

Buna seara.Prietenul meu a imprumutat e la banca suma de 8000 E prin 2008 a platit decat cateva rate pana in 2009.Nu stiu daca a girat cu casa,el zice ca nu si nici nu mai are contractul de la banca(momentan nici nu e in tara).Intrebarea este daca poate vinde casa sau in cazul acesta noul proprietar se poate trezii ca vine banca peste el?
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 08:39, 30 Decembrie 2011
POATE CERE EXECUTAREA SILITA.TREBUIE SA STIE EXACT DACA A GIRAT CU CASA,DACA NU SE POTE FACE O VERIFICARE LA CADASTRU.DACA E SA VINDA CASA NOUL PROPRIETAR LA VINZARE VA VEDEA DACA ESTE IPOTECATA PT.BANCA SI MAI MULT CA SIGUR NU VA RISCA SA O CUMPERE
Am scos un extras de carte funciara si nu e mentionat nimic.Prietenul meu vrea sa imi vanda fictiv casa,pana in momentul cand are banii sa achite creditul sau pana gaseste un cumparator (un pret bun).Eu vreau sa-l ajut dar nu vreau sa ma trezesc ca vine banca si ma poarta prin tribunal.Ce ma sfatuiti?
Dvs nu aveti nimic de pierdut daca faceti asta.. ce vrea sa faca prietenul dvs e scump, fara sens si riscant
De ce riscant ?
pentru ca s-ar putea sa nu mai vada casa inapoi.

Alte discuții în legătură

Credit bancar flavius26 flavius26 Buna ziua, Anul acesta am imprumutat o suma de bani de la un prieten de familie, iar pentru aceasta suma am pus casa (locuinta proprie) garantie la AEGRM ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil girat scavenger scavenger Buna ziua, Am un imobil cu care am girat pentru cineva la banca. As dori sa vand acest imobil si am cateva intrebari legate de acest lucru. 1. Pot vinde ... (vezi toată discuția)