avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum sa-mi protejez viitorul copil?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum sa-mi protejez viitorul copil?

Buna ziua,
Sunt casatorita de 2 ani cu un cetatean musulman si locuim in Romania. Eu nu m-am convertit la religia sotului pastrandu-mi religia ortodoxa, iar sotul mi-a acceptat vointa. Acum ne gandim sa facem si un copil caci ar fi cazul. Relatia noastra decurge foarte bine dar timpul este imprevizibil, la fel si oamenii si m-ar interesa sa stiu, inainte sa-l fac, cum as putea sa-l protejez astfel incat orice s-ar intampla intre noi copilul sa nu-mi fie luat din bratele mele si dus in tara sotului (am auzit fel si fel de cazuri).
Astept raspunsul dumneavoastra.
Cu multumiri,
Andreea
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:25, 16 Noiembrie 2010
daca veti naste aici si veti locui si pe viitor in romania, nu vor fi probleme. tatal nu va putea pleca cu minorul fara acordul dvs, iar in cazul unui divort, nu prea sunt sanse sa-i fie lui incredintat copilul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile femeii crestine casatorita cu un musulman , copii rezultati din aceasta casatorie debora debora Buna ziua . Ma numesc Debora si as vrea sa imi dati cateva sfaturi daca se poate . Am un prieten turc de religie musulmana de 2 ani de zile ,eu fiind crestin ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu musulman ContSters98812 ContSters98812 buna ziua.sunt aura si sunt f noua in forum aici.am o mare prb si as avea nevoie de ajutorul d-voastra.sunt pe cale sa ma casatoresc cu un musulman ... (vezi toată discuția)
Despre pakistan. ContSters98812 ContSters98812 dak se poate as dori sa stiu tot ce se poate despre pakistan.religie,casatorie....etc (vezi toată discuția)