avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Certificat fiscal auto
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Certificat fiscal auto

Buna ziua. Numele meu este Andreea Ionescu. Va rog frumos sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: ce valabilitate are certificatul fiscal auto pe anul 2010, pentru un autoturism Dacia 1310, an de fabricatie 2004.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: tzacpac , utilizator 22:21, 24 Noiembrie 2010
Termenul de valabilitate a certificat fiscal auto este de 30 zile de la data emiterii si in cazul emiterii ulterior datei de 25 ale lunii,pana la sfarsitul lunii urmatoare
ma indoiesc ca ce zici tu e corect , nu de alta dar am unul in fata emis in data de 23 nov si e valabil pana in 30 nov .
Problema e ca trebuie sa schimb buletinul si domiciliul,si nu cred ca ma incadrez in 5 zile pana expira . Ce se intampla daca nu am buletin pana in 30 ? Trebuie sa scot alt certificat ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata impozit auto injusta ContSters168366 ContSters168366 Buna seara, Numele meu este Cristian Florescu, sunt din Targoviste si am o problema legata de plata impozituli auto pe care eu personal o consider injusta. In ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism vanan vanan am vandut un autoturism Dacia 1310 printr o firma specializata de vanzare-cumparare autovehicule . Firma mi a dat contract de vanzare cumparare si Certficat ... (vezi toată discuția)
Impozit pe autoturism panzarumitica panzarumitica un autoturism vandut la 14.11.2012, nedeclarat (la primarie, serviciul taxe si impozite locale) de cumparator si nici de ceilalti 3 sau 4 care au urmat. ... (vezi toată discuția)