avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Trecerea pe alta treapta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Trecerea pe alta treapta

Buna ziua,

As vrea sa stiu care este legea care reglementeaza trecerea pe o alta treapta. Eu de trei ani sunt referent 3, nu mi s-a facut nicio evaluare. Din cate am inteles trecerea pe o alta treapta are legatura cu blocarea posturilor, fiind astfel conditionata de acest fapt.

Totodata, as vrea sa stiu care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez astfel incat sa pot accede pe o alta treapta.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 19:18, 17 Noiembrie 2010
legea 188/1999, treapta se da la doi ani obligatoriu pe baza unui referat la resurse umane
La functionarii publici, avansarea in treapta de salarizare se face o data la 2 ajni, in baza proprunerii sefului ierarhic, cu aprobarea ordonatorului principal de credite.
La contractuali, o data la 3 ani se poate organiza examen pentru promovarea in gradul profesional (momentan nu exista legislatie aferenta#-o), in baza evaluarii performantelor profesionale. Prin legislatie aferenta nu ma refer la cretinoida lege 330/2009 ci la regulamentul de evaluare a performatelor profesionale, care trebuie (cica) elaborat de fiecare ordonator de credite in parte si aprobat prin cate o hotarare de guvern pentru fiecare institutie din Romania!!!!!!!
Nici una nici alta nu au legatura cu blocarea posturilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea treptei de salarizare rstogan78 rstogan78 - lucrez intr-o directie publica subordonata consiliului local, doresc sa stiu ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a accede intr-o treapta superioara de ... (vezi toată discuția)
Incadrare inginer cadastru mincinosul mincinosul buna ziua , sunt angajat la o primarie din rurar , personal contractual, pe functia de inginer cadastru ,din anul 2008, si acum am aceeasi incadrare (treapta). ... (vezi toată discuția)
Salarizare Dalina-Bayko Dalina-Bayko Buna Ziua! Sunt angajata din anul 2004,la o primarie de comuna,cu populatie peste 2000 locuitori,in functia de Referent cu atributii de asistenta sociala, Am ... (vezi toată discuția)