As vrea sa stiu care este legea care reglementeaza trecerea pe o alta treapta. Eu de trei ani sunt referent 3, nu mi s-a facut nicio evaluare. Din cate am inteles trecerea pe o alta treapta are legatura cu blocarea posturilor, fiind astfel conditionata de acest fapt.
Totodata, as vrea sa stiu care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez astfel incat sa pot accede pe o alta treapta.
La functionarii publici, avansarea in treapta de salarizare se face o data la 2 ajni, in baza proprunerii sefului ierarhic, cu aprobarea ordonatorului principal de credite.
La contractuali, o data la 3 ani se poate organiza examen pentru promovarea in gradul profesional (momentan nu exista legislatie aferenta#-o), in baza evaluarii performantelor profesionale. Prin legislatie aferenta nu ma refer la cretinoida lege 330/2009 ci la regulamentul de evaluare a performatelor profesionale, care trebuie (cica) elaborat de fiecare ordonator de credite in parte si aprobat prin cate o hotarare de guvern pentru fiecare institutie din Romania!!!!!!!
Nici una nici alta nu au legatura cu blocarea posturilor.
Salarizare
Dalina-Bayko
Buna Ziua!
Sunt angajata din anul 2004,la o primarie de comuna,cu populatie peste 2000 locuitori,in functia de Referent cu atributii de asistenta sociala,
Am ... (vezi toată discuția)