avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fabrica de pal
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fabrica de pal

As dorii sa stiu daca pot obtine fonduri europene pentru o fabricuta de pal, avand in vedere ca aici in regiunea de unde sunt,sunt multe gatere care arunca rumegusul..
Cel mai recent răspuns: Holda Finance , Consultant credite si finantari 23:39, 16 Noiembrie 2010
Sigur da. Mai departe e bine sa dati ceva detalii despre dvs: forma de organizare juridica, posibilitati de investitie din surse proprii, disponibilitate teren, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesare fonduri europene pt.infiintarea unei instalatii de procesare brichete si pelete rumegus laurentiu_ulici laurentiu_ulici Buna dimineata.Am si eu o intrebare ,ma scuzati sunt nou pe forum,ma numesc Laurentiu si sunt interesat daca s-ar putea accesa fonduri europene pt. o ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene DASRANGE DASRANGE Buna ziua, Sunt interesat de infiintarea unei linii de productie lemn sintetic in mediu rural si doresc sa stiu daca pot accesa fonduri europene pentru o ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene tineri Ioana051 Ioana051 Buna seara, Ce fonduri as putea accesa pentru finantarea unei intreprinderi pt fabricarea peletilor de rumegus. Am cautat pe internet dar m-am incurcat in ... (vezi toată discuția)