avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... plata impozite agent de asigurari
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

plata impozite agent de asigurari

De putina vreme am incheiat un contract de colaborare ca Persoana Fizica cu o societate de asigurari. Mentionez ca sunt angajat cu carte de munca in alt domeniu!
Din cite am inteles, Societatea de Asigurari vireaza lunar 10% catre stat, urmind ca eu sa depun( tot lunar?) 5% sau 6% din comision. Ideea este ca nu stiu exact procedura...am inteles ca ar trebui sa inchei un contract cu Casa de Pensii cu CAS-ul....?
Ca e corect sau nu sa platesc aceste impozite desi mi se retin din salariu nu vreau sa comentez...
Ma intereseaza procedura concreta, unde trebuie sa merg, ce trebuie sa fac...ce amenzi risc daca nu le platesc lunar ci ma duc o data la 4 luni...

multumesc,
Aurel

Alte discuții în legătură

Polite paid in franciza nitmar nitmar Am o agentie imobiliara si ma intereseaza incheierea unui contract de colaborare cu o societate de brokeraj pt asigurari PAID de locuinte pentru clientii ... (vezi toată discuția)
Ce ar trebui sa fac activiate video chat maryusha maryusha Buna ziua lucrez la o firma de video chat de aproapeun un de zile cand mam angajat la acestia mau asigurat ca este legala aceasta activiate si am semnat un ... (vezi toată discuția)
Impozit pentru contract de comison georgianagm georgianagm buna ziua, daca eu ca SRL inchei contracte de comision cu persoane fizice , ce trebuie sa platesc lunar ? cei 10 sau 16 % cum se stabileste in contract fiind ... (vezi toată discuția)