avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalculare pensie militara
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalculare pensie militara

Sunt pensionar militar. Conform legii 119/2010 si H.G. 735/2010 trebuie sa cer recalcularea pensiei obligatoriu in caz contrar recalcularea fiind facuta din oficiu pe baza salariilor medii pe economie a caror valoare a fost stabilita de oficiul national de statistica. Cunosc sigur ca pensia imi va fi diminuata prin recalculare si intentionez sa cer justitiei sa-mi ramana in plata pensia actuala. Intreb: daca cer recalcularea lucru impus de legea 119/20010 si H.G. 735 poate fi folosit impotriva mea? Rog raspuns de profesionist. Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Recalcularea pensiei militare dyym1 dyym1 Sunt pensionar militar din anul 2005 si in prezent beneficiez de o pensie pentru care am primit o decizie de recalculare in decembrie 2011. Aceasta decizie am ... (vezi toată discuția)
Contestatie recalculare pensie militara ContSters134265 ContSters134265 Care ar fi instantele la care ar trebui sa apeleze un pensionar militar pentru anularea deciziei de recalculare a pensiei, in baza dispozitiilor Legii nr. ... (vezi toată discuția)
Anulare hotãrâre de guvern greceanu greceanu Mai multe curţi de apel au anulat H.G.735/2010 în cadrul unor procese aflate pe rolul acestora. De această anulare profită toate persoanele cărora le erau ... (vezi toată discuția)