avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... referitor la dispozitie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

referitor la dispozitie

Buna ziua,

Intrebarea este in legatura cu primirea unei dispozitii de la "Directorul de Vanzari cu care sunt pe picior de colaborare". Am primit o dispozitie cum ca mi se dau in plus atributii fata de fisa postului.

Am dreptul sa nu semnez? Si cum sa justific si sa argumentez in situatia data.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 15:28, 16 Noiembrie 2010
aveti dreptul sa cereti si plata pentru acele atributiuni in plus, daca sunt legale!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atributii functionar public rogilg_c4 rogilg_c4 Buna, Am fost admis recent pe un post de functionar public la serviciul plati (anuntul de concurs specifica clar ca postul este la serviciul plati) si in ... (vezi toată discuția)
Sarcini de serviciu,fisa postului. Mircic Mircic Buna seara. Ordinele pe care le primesc de la seful meu,respectiv sarcinile de serviciu care-mi sunt trasate nu trebuie sa fie in conformitate cu ATRIBUTIILE ... (vezi toată discuția)
Fisa postului unui functionar public mirelay mirelay Vreua sa stiu ce se poate intreba daca refuzi sa semnezi fisa postului avand in vedere ca atunci cand am dat concurs am dat pe atributii de urbanism, acum ... (vezi toată discuția)