buna seara!! ce sanse sunt pentru acceptarea cererii de revizure a unei hotarari judecatoresti definitive?Am consultat 3 avocati si am primit 3 pareri diferite...Sotul meu a primit 3 pedepse,astfel:
- 6 ani pentru participare inproprie la introducerea in tara de droguri de risc
-2 pentru trafic de droguri
- si 2 ani pentru participare la savarsirea unei infractiuni,dupa ce a fost achitat de constituirea unui grup infractional
Toate astea s-au contopit ,a ramas cu cei 6 ani si s-a mai adaugat un spor de 6 luni. Insa tin sa mentionez dupa ce au contopit cele 3 fapte el a fost achitat de trafic de droguri ,justificandu-se ca nu a existat acel trafic ,nu sunt probe
dosarul este foarte greu si plin de lucruri care se contrazic...iar dovezi diferite cu privire la dosar in urma consultarii avocatilor sunt,insa nu stiu dc aceste dovezi vor reprezenta un motiv intemeiat pt a putea redeschide dosarul...Imi este frica ca voi da bani degeaba avocatilor , cand pot acesti bani sa-i dau sotului pentru pachete..Au sanse aceste dosare cu trefic de droguri sa fie reanchetate??
Va multumesc!!!si va rog sa imi raspunde-ti inainte de a lua o decizie nefavorabila....
Am si eu un sfat care nu are legatura cu penalul: nu cheltuiti prea multi bani nici pentru pachete! in jungla penitenciarului pachetele si banii sunt sursa de procurare a drogurilor!
Este un sfat, o parere si va rog sa nu va suparati!
Iar din pct de vedere penal din cate spete am citit, auzit pedeaspa de 6 ani pentru trafic este o pedeapsa mica!!
Ganditi-va mai bine cum sa faceti sa iasa sanatos la minte si la trup!
Iar banii multi pe care va ganditi sa ii dati pe pachete si pe avocati mai bine investitii si in dvoastra in lucruri care sa va umple si dvoastra inima! chiar daca e greu avand in vedere ca omul drag nu e langa dvoastra!!
Multa putere si rabdare va doresc!
Si sa treaca repede anii..
Chiar daca apartinatorii spera sa existe motive temeinice de revizuire, in practica rata de succes este sub 1% in cazurile cu mai multi inculpati.
Sunt intrutotul de acord cu sfaturile date de arama
Revizuirea pedepsei
TITEL_08
VA ROG DACA PUTETI SA MI RASP SI MIE IN CE CONSTA REVIZUIREA PEDEPSEI ATUNCI CAND AI RAMAS DEFINITIV:
1.IN CE CONDITII POTI CERE REVIZUIREA PEDEPSEI?
2.IN CE ... (vezi toată discuția)