am ridicat o problema cu privire la o dubla impunere si observ ca nimeni nu doreste sa abordeze acest subiect.Exista cineva pe acest forum care sa poata sa faca o argumentatie completa ca in fata unei instante,care sa dovedeasca dubla impunere si ce ar trebui facut .Era vorba de subiectul de la Taxe si impozite ridicat de David Ioan,si fara o incercare de abordare cel putin.
Luati act ca discutiile pe forum nu constituie consultanta juridica .
Acest forum este onorat de prezenta si profesionalismului multor avocati,dar care constientizeaza valoarea lor si isi asuma responsabilitatea sa pledeze in instanta,nu pe forum
Depinde de ce intelegem prin consultanta juridica.Un sfat, o indrumare,clarificarea unei directii de urmat,contract de consultanta,toate sunt consultanta.Si nu trebuie sa se teama nimeni ca va ramane fara painea cea de toate zilele,daca ofera un ajutor dezinteresat.Sunt student la drept si nu am inca capacitatea sa ma descurc singur,de aceea am cerut un sfat.Am 46 de ani sunt maistru constructor si nu ma tem ca o sa raman fara clienti daca sfatuiesc pe cineva cum sa-si faca o casa,mai ieftin si mairepede,deoarece sunt foarte bine pregatit profesional,la nivelul meu sunt de top,sunt sincer si nu sunt avar.