avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... model de imputernicire a bunicii asupra copilului,de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

model de imputernicire a bunicii asupra copilului,de catre mama

sunt plecata in spania,copilul e in romania cu mami,inaintez divortul de aici si nu stiu sa redactez acea imputernicire pt mami cum ca are drepturi depline de decizie asupra fiului meu in lipsa mea.va rog sa ma ajutati.
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 08:01, 17 Noiembrie 2010
Buna ziua. Nu e pozibil sa imputernicesc pe bunici in ceea ce priveste obligatiile parinteasca. Doar pentru niste lucrurile se poate. Pentru a rezolva de plin probleme dv ar trebuie sa ne povestesc mai multe detalli, si e sigur ca avocatul dv poate sa va sfatuiesc deplin. Permiteme decirte lo mismo en español: que las obligaciones de madre no se pueden cumplir a la distancia sino como una cuestión de hecho. Se que los padres de las madres y padres rumanos emigrantes son quienes ejercen la autoridad parental pero es algo que se manifiesta de hecho y es consentido, es una costumbre. Los notarios no pueden hacer algo similar. Trata de arreglar lo relativo al divorcio solicitando la guarda y custodia personal tuya, y luego delega determinadas facultades en los padres, caso por caso. Salutari!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dubla cetatenie poppins_dana poppins_dana ma scuzati daca am postat unde nu trebuie dar este prima data cand postez.Sunt plecata din Romania de sapte ani si am doi copii nascuti in Spania.Vreau sa ... (vezi toată discuția)
Recunoastere paternitate dupa casatorie florencia florencia sper sa ma ajute cineva.voi naste in spania singura,tatal nu poate veni sa-l recunoasa,copilul va fi pe numele meu(nu suntem casatoriti).ii scot copilului ... (vezi toată discuția)