avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat 30 de zile - cum il recuperez ?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat 30 de zile - cum il recuperez ?

Salutare,

Am pierdut un proces cu politia in urma caruia a trebuit sa predau carnetul politiei. Am facut totul ca la carte, l-am predat in timp. Perioada pentru care am fost sanctionat conform procesului verbal de contraventie este de 30 de zile.
Permisul l-am predat pe data de 29.10.2010.
Am cateva nelamuriri :
1. Cum trebuie sa procedez sa il ridic ? politistul zicea ca trebuie sa imi vina ceva acasa de la politia care mi l-a suspendat (Sibiu) si sa merg cu acel document sa il ridic de la Deva unde l-am predat, pentru ca el nu are de unde sa stie cat timp imi e suspendat
2. Ce faca daca nu imi vine nimic de la Sibiu (au trecut mai bine de 2 sapt. si nu a venit nimic) ? Pot solicta eu personal de la politia Sibiu ?
3. Trebuie sa achit si amenda ca sa il pot ridica ?
4. Mai trebuie sa sustin examen ?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:49, 17 Noiembrie 2010
1.Trebuie sa il trimita politia care l-a suspendat catre politia rutiera de la domiciliul dvs.
2.Formulati o petitie catre comandantul politiei rutiere din Deva sa urgenteze trimiterea permisului la politia de domiciliu,motivand ca se apropie termenul in care trebuie sa expire sanctiunea.
3.Amenda trebuie sa o platiti independent de aceasta masura pentru ca in caz contrar veti fi executat silit de Sectia Fianciara de domiciliu sau orice serviciu datorat de aceasta unitate catre dvs,va fi conditionat de plata amenzii.
4.Nu mai trebuie sa dati examen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis ContSters179979 ContSters179979 Buna ziua.I n 2007 am fost prins in judetul Sibiu depasind pe linie continua.Mi s-a retinut permisul de conducere pe o perioada de 30 de zile,dar am facut ... (vezi toată discuția)
Retinere permis conducere danielctm danielctm Buna ziua ! Desii ma consider nevinovat :) ... Am avut un accident in timpul unei depasiri fara urmari grave - in oras . Pe procesul verbal este trecut ca ... (vezi toată discuția)
De unde imi ridic permisul suspendat in alta localitate? Andreiysu Andreiysu Buna seara. Am contestat in instanta un proces verbal de contraventie cu sanctiunea suspendarii dreptului de a conduce pe o perioada de 30 de zile (abuziva ... (vezi toată discuția)