avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita persoana juridica
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita persoana juridica

buna ziua,
sunt administratorul unei societati in prezent suspendata. pe numele firmei s-a dat hotarare de executare silita din partea unui creditor persoana juridica. nici eu ca persoana fizica si nici firma nu avem pe numele nostru nici un bun. toate bunurile mele, inclusiv apartamentul unde isi are sediul firma sunt pe numele sotiei. In cazul acesta ce poate executa executorul judecatoresc?
va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Carmen Sigaciu , Avocat 07:30, 17 Noiembrie 2010
daca apartamentul este bun propriu al sotiei, trebuie sa prezentati executorului dovezi in acest sens... in rest, daca lucrurile stau asa cum spuneti, inseamna ca executorul nu prea are ce face ! Va incheia un proces verbal prin care se va constata lipsa bunurilor !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita persoana juridica mara_ctin mara_ctin buna ziua, sunt administratorul unei firme, pe numele careia s-a emis sentinta de executare silita de catre un creditor. In prezent e suspendata, pe numele ... (vezi toată discuția)
Acte pentru contestare executare silita Gabriela83 Gabriela83 Ce acte sunt necesare pentru contestarea unei decizii de executare silita in cazul prescrierii unei datorii? Care este procedura in aceasta situatie, ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit nevoi personale! ajax227 ajax227 Buna! Detin cateva credite de nevoi personale (fara garantii).. Mentionez ca am ajuns in imposibilitatea de a le mai plati. Nu am nimic pe numele meu, in ... (vezi toată discuția)