avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Autorizare activitate subcontractata
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Autorizare activitate subcontractata

Buna ziua,

Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea speta:

Sunt administratorul unei societati care se ocupa cu crearea de materiale publicitare (bosuri, pliante, afise, bannere, etc. )

Ceea ce facem noi in fapt sunt servicii de creatie grafica a materialelor respective pe care le tiparim apoi la teriti si oferim clientilor un produs.

Obiectul principal de activitate al societatii (care este si autorizat ) este 7311- activitati ale agentiilor de publicitate
In descrierea acestei activitati nu se reflecta exact ceea ce facem, asa ca pe langa asta am mai autorizat si 5819-alte activitati de editare 7410 activitati de design specializat.
Problema este ca pentru a furniza clientului produsul final, care pot fi diverse materiale tiparite sau chiar obiecte personalizate, am nevoie de alte servicii pe care le subcontractez le terti (tiparire, cumparare obiecte si personalizare), servicii care presupun alte activitati cf. Caen, precum tiparire, comert etc
Intrebarea este daca societatea trebuie sa se autorizeze si pentru aceste activitati pe care noi le subcontractam (mentionez ca in contracte se specifica ca noi livram produsele tiparite)

In speranta ca am fost suficient de explicit,
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 23:52, 17 Noiembrie 2010
Daca sunt activitati conexe care vin in sprijinul activitatilor autorizate, eu cred ca nu trebuie sa mai autorizati suplimentar altele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta intre caen 1812, 5819 si 7311 A_Stefan A_Stefan Buna ziua, Doresc sa realizez o investitie intr-o noua activitate, prin fonduri europene, prin care sa creez materiale publicitare, de genul afise, bannere, ... (vezi toată discuția)
Sunt eligibile achizițiile de echipamente de tipărire pe caen 7311? julesandco julesandco Bună ziua, Îmi doresc să înființez un atelier de creație și producție publicitară. Vrem să facem atât partea de creație (concept, design ... (vezi toată discuția)
Cod caen 7311 asover asover care sunt activitatile prevazute de codul caen 7311 \"Activitati ale agentiilor de publicitate\" sau care se pot desfasura in baza acestui cod? (vezi toată discuția)