avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... la procesul in curs de desfasurare mi se cere martori
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

la procesul in curs de desfasurare mi se cere martori

ma judec cu vecinul pentru servitute de trecere cand acesta mi a incalcat proprietatea facandu-sidiverse lucrari la casa ,(tragerea conductei de gaz ,burlane ptr scurgerea apei,)am de la primarie cum ca nu si a respectat autorizatia de constructie,ca are casa constr.exact pe linia de hotar,si acum vine cu o reconventionala spunand ca la toate acestea a avut acordul nostru.Avocata noastra a cerut desfiintarea conductei de gaz,acoperisul sa fi facut intr o singura apa si alte capete de cerere cum ar fi acapararea de metri care ne au fost luati pe lungimea casei lor .Acum la urmatorul termen mi s-au cerut martori care sa spuna cum au fost casele situate inainte de a construi vecinul casa si cum ca nu ar fi avut acordul nostru.Sunt in imposibilitatea de a gasi acesti martori ptr ca cei care cunosc cum au fost casele imi sunt neamuri(bunica ,matusi)pe care instanta nu i accepta ca martori .Intrebarea mea este daca nu gasesc acesti martori 2 la numar cu ce alte argumente pot veni in fata avocatei mele?
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 09:30, 17 Noiembrie 2010
Buna ziua !
Avand in vedere actele de proprietate, faptul ca vecinul nu detine nici un acord expres al dumneavoastra, acord care sa fie consemnat in scris, tinand cont de faptul ca vecinul nu are autorizatie de constructie sau nu a respectat- o si luand in considerare cauza dedusa judecatii si mijloacele de proba administrate ( din ceea ce ne scrieti), consider ca fiind nerelevanta administrarea probei cu martori. Despre imposibilitatea existentei unor martori care sa nu va fie rude incunostiintati instanta de fond si, in functie de solutia data, atacati- o, daca este cazul cu apel.
Cu stima !
Ultima modificare: Miercuri, 17 Noiembrie 2010
Marius Zaharia, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cerut servitute de trecere vecinului si acesta mi a cerut.... anonimul070 anonimul070 am cerut servitute de trecere in instanta vecinului ptr ca nu ma lasa sa intru in curtea lui sa mi intretin si sa fac consolidari peretelui din spatele ... (vezi toată discuția)
Servitute de trecere care mi l solicita vecinul in instanta sanzianaana sanzianaana de cativa ani sunt in conflict cu vecinul acesta construindu si casa pe linia hotarului neavand acordul meu,nerespectand autorizatia de constructie,intra in ... (vezi toată discuția)
Vesnica streasina danydany danydany Buna ziua , Imi construiesc o casuta si langa casa vreau sa construiesc o anexa de 10-15 m lungime.(camera centralei , spatiu de depozitare lemne , un ... (vezi toată discuția)