avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... calcul indemnizatie concediu prenatal in caz de somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

calcul indemnizatie concediu prenatal in caz de somaj

buna ziua,, sunt in somaj de 2 luni si peste 2 saptamani intru in concediu prenatal (126 zile) , am inteles ca somajul se va suspenda pe perioada concediului prenatal si va rog sa-mi spuneti cum se va calcula indemnizatia pe durata concediului ; se vor lua in calcul ultimele 6 venituri si din medie se va suporta de catre casa de asigurari de sanatate 85 % din cuantum sau este o alta modalitate de calcul
va multumesc

Alte discuții în legătură

Calculul pentru concediul de maternitate Hellenas Hellenas Buna ziua, As dori si eu o informatie cu privire la calculul pentru concediul de maternitate. Sunt angajata din aprilie, am ramas insarcinata, urmez sa ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza concediul medical si indemnizatia pentru mame? popescu mihaela popescu mihaela va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza concedul medical cod indemnizatie 01 din ce venit si apoi indemnizatia pentru mame daca voi fi in concediu medical pana ... (vezi toată discuția)
Concediul prenatal badoiuraluca badoiuraluca buna ziua, sunt insarcinata in 26 saptamani, si data probabila a nasterii este 22 iulie as dori sa imi iau concediul prenatal, am inteles ca in total ... (vezi toată discuția)