Buna ziua,
Daca firma are un domeniu www rezervat pe un an de zile prin plata facturii catre firma de hosting, este posibil ca o firma straina, din China de exemplu, sa preia drepturile asupra utilizarii aceluiasi domeniu? Repet, domeniul este rezervat si platit la firma de hosting din Romania, dar am primit avertismente din China ca se doreste utilizarea aceluiasi domeniu. Firma de hosting zice ca desi le-am platit pe un an gazduirea si inregistrarea domeniului, ei "nu garanteaza nimic in legatura cu domeniul rezervat". OK, nu este inregistrat ca marca acest domeniu, dar totusi daca am platit pentru el, nu este normal sa il si am?
Multumesc pentru raspuns
Am mirosit ca nu poate pica para malaiata tocmai din Accra, mai ales ca am gasit acelasi gen de text dat pe alte site-uri, in plus este o intreaga forfota cu identificarea a scam-urilor din Nigeria si Ghana si nu numai.([ link extern ] )
Multumiri!
Contract
sserrginio
Va rog sa ma ajutati daca se poate cu un raspuns pentru urmatoarea problema: in urma cu doua luni am licitat pentru un produs de pe e-bay. Nu am stiut ca daca ... (vezi toată discuția)