avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despagubire bransament gaze
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despagubire bransament gaze

Buna ziua
Am inteles ca s-a completat legea gazelor 351/2004 cu un amendament in care se stipuleaza despagubirea consumatorului de catre operatorul licentiat a contravalorii investitiei.Eu am achitat tot ce a trebuit ca sa am gaze la casa.la cererea mea operatorul mi-a raspuns ca nu e economic pt ei si nu au Tevi de bransament. De curind am facut si receptia si punerea in functiune a centralei termice. Care sunt pasii pe care trebuie sa-i fac ca sa fiu despagubita de operatorul licentiat conform proiectului de lege aprobat luna trecuta ? trebuie sa cer eu sau sunt obligati ei sa ma despagubeasca? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Aprobare bransament teava gaz comanmari comanmari Buna seara, Ma puteti lamuri si pe mine ce trebuie sa fac in conditiile in care unul din vecini cu care nu se poate discuta omeneste nu vrea sa-mi dea acordul ... (vezi toată discuția)
Lucrare la instalatia de gaze de pe o proprietate particulara ContSters218995 ContSters218995 S-ar putea un raspuns concret? Va prezint un caz:-proprietar1 la curte cu casa, detine o instalatie de gaze efectuata conform unui proiect legal, platita, ... (vezi toată discuția)
Neacordare acord bransare la reteaua de distributie de gaz. adriansimo adriansimo Am si eu urmatoarea problema: In cazul in care proprietarul instalatie de alimentare cu gaz a complexului de partamente nu este de acord cu brbasarea pentru ... (vezi toată discuția)