avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto prima inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto prima inmatriculare

Buna ziua,
As vrea sa stiu daca sunt sanse sa imi recuperez taxa auto pt un autoturism opel adus din Germania in septembrie 2009 .Taxa am achitat-o in aceeasi luna.Exista o limita de timp in care pot cere restituirea taxei sau nu?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Larisa Dudciuc , Avocat 07:02, 21 Noiembrie 2010
nu este termen limita .
Pentru inceput veti formula o cerere de restituire a taxei catre afp.
Da exista, termenul este de 5 ani de la data platii taxei.
Aveti sanse maxime sa castigati taxa de poluare,dobanda si cheltuieli de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa poluare(auto) danutz01 danutz01 Am introdus in tara , in luna octombrie 2008 un autoturism provenind din Germania.Am platit taxa de poluare si am inmatriculat in Romania ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare platita in 2010, cum fac? underworld underworld Am cumparat in 2010 un autoturism din Romania, [b]neinmatriculat[/b] pana atunci si am platit taxa de poluare. Acum, in februarie 2012, doresc sa cer ... (vezi toată discuția)
Pot sa recuperez taxa de poluare? dacidaci dacidaci Buna seara Am achizitionat in 26.07.2008 un Iveco din Germania si in data de 24.09.2008 am achitat taxa de poluare in valoare de 5.294,00 ron la Adm. sct. 4. ... (vezi toată discuția)