avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... LITIGIU MECTS si USH
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

LITIGIU MECTS si USH

Buna ziua.Ma numar si eu printre cei " 15000 de absolventi,licentiati "ai USH.As dori sa ma inscriu pe lista celor care vor sa dea in judecata MECTS si USH.Va rog,daca cineva a inceput demersurile,poate ma ajuta si pe mine,pentru ca as dori sa ma inscriu si eu.Astept mesaj pe privat.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:31, 17 Noiembrie 2010
In anumite centre universitare si orase ,sunt deja demarate procedurile pentru promovarea de actiune in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de actionare in judecata shelter shelter Este bine daca am postat acest mesaj aici? Jurisprudenta inseamna printre altele si Stiinta Dreptului. Am absolvit o anumita Universitate in luna iunie ... (vezi toată discuția)
Ush- problema tuturor care au sustinut si promovat examenul de licenta 2008-2009 sos Meliana Meliana OG 10/2009, ca urmare a unei interpretari neunitare si confuze de catre oficiali ai Ministerului Educaiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, a condus ... (vezi toată discuția)
Absolvent spiru haret joneko joneko Sunt absolvent al Univ. Spiru Haret, promotia 2009, forma de invatamant ID, cu exament de licenta promovat in iulie 2009 . Nu am obtinut diploma nici acum (am ... (vezi toată discuția)