avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... activarea unui brevet de avocat din 1975
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

activarea unui brevet de avocat din 1975

Dragi confrati,
ar putea cineva sa-mi explice de ce maniera pot sa-mi reactivez brevetul obtinut in 1975 ?
Dupa parasirea Rominiei in 1977 am fost "sters" de pe lista de avocati romani. In 1992 am fost "reabilitat" si detin o adeverinta prin care mi se anunta ca am fost din nou acceptat ca avocat pe o lista "speciala" care mi-ar da dreptul in cazul in care voi avea domiciliul in Romania sa profesez din nou. Care ar fi procedura actuala pentru aceasta totala "repunere in drepturi" ?

Bineinteles ca stau la dispozitie pentru orice informatii complementare si va multumesc tuturor cu anticipatie.

Tudor-Aurel POP
Cel mai recent răspuns: Tudor-Aurel POP , Avocat 15:49, 21 Februarie 2008
Adresati-va cu o cerere baroului in raza caruia v-ati stabilit domiciliul. Probabil ca sunteti trecut pe tabloul incompatibililor.
MUltumesc pentru termenul INCOPATIBIL. O sa va urmez sfatul!
Ati pierdut un M pe drum. Termenul este INCOMPATIBIL.
Intr-adevar !!! Graba strica treaba! Vroiam sa va raspund cit mai repede.

O zi placuta si plina de...clienti!

Cu stima T. POP

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cel mai bun actor roman? ContSters176126 ContSters176126 de Toma Caragiu va mai aduceti aminte?de Birlic?etc.,etc, nu stiu daca e potrivit cel mai ,cea mai!multi au fost sau sant buni. (vezi toată discuția)
Admitere barou 2007 LuCiA23 LuCiA23 As vrea sa stiu aproximativ cu cat timp inainte va aparea tematica si bibliografia pentru examenul din noiembrie anul acesta?? am consultat tematica si ... (vezi toată discuția)
Epigrama, un stravechi gen literar - antologie ContSters167247 ContSters167247 \"Criticul Ibraileanu observa candva ca, prin veacuri, cu aceasta floare, epigrama, care se trage din soiul intepator al rozaceelor, am raspuns de multe ori ... (vezi toată discuția)