avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate acte necesare pt a dovedi ca nu inregistrezi venituri
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

acte necesare pt a dovedi ca nu inregistrezi venituri

Buna ziua,
Aveti idee, in cadrul unui proces de sistare pensie intretinere, pe langa o adeverinta de la facultate care atesta continuarea studiilor, de ce acte m-as putea folosi pt a face dovada ca nu inregistrez venituri?
Somer nu sunt, caci sunt in continuarea studiilor, deci ce alta institutie mi-ar putea elibera un inscris din care sa rezulte ca nu lucrez?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Ioannaki , utilizator 16:01, 17 Noiembrie 2010
Adeverinţă de venit de la Administraţia Financiară şi/sau declaraţie în formă autentică pe proprie răspundere că nu sunteţi încadrat în câmpul muncii.
Multumesc frumos pt informatii!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare in sistemul public de sanatate camellia_camy camellia_camy As dori sa va rog daca se poate sa-mi raspunde-ti la urmatoarea intrebare: In cazul in care sotia este incadrata cu carte de munca si plateste asigurarile la ... (vezi toată discuția)
Somaj pentru absolventi de studii superioare? cibii cibii Care sunt termenii si conditiile obtinerii somajului dupa absolvirea studiilor superioare???Exista o lege care reglementeaza acest aspect?Am absolvit in iulie ... (vezi toată discuția)
Coasigurat la sanatate luxa.roman luxa.roman Buna ziua; As vrea sa stiu si eu cum sa procedez cu asigurarile de sanatate, (am terminat somajul si nu mi-am gasit un loc de munca pana in prezent), neavand ... (vezi toată discuția)