Buna ziua, sunt casatorita de 11 ani, am 2 copii minori si acum ma aflu in divort. Intrucat am gasit pe stick-ul familiei 2 discutii detaliate intre sotul meu si prietena lui as dori sa aflu modalitatea in care le pot folosi intrucat imi sunt de mare ajutor aceste inscrisuri pentru a demonstra ca sotul meu are o relatie extraconjugala, ca nu participa deloc la cheltuielile familiei, inclusiv la cresterea si educarea copiilor dar si la partaj intrucat demonstreaza ca a avut intotdeauna alte venituri (de la parintii mei si ai lui) si ca salariul lui l-a cheltuit pentru distractiile lui.Va multumesc. In plus, mai am si niste foldere cu cate mesaje si-au trimis (nu si continutul acestora) gasite pe calculatorul familiei iar el spune ca nu le pot folosi pentru ca este in codul penal un articol datorita caruia nu le-as putea folosi. Ideea este ca eu cred ca ar trebui sa le pot folosi intrucat nu i-am atentat intimitatea intrucat le-am gasit in casa si calculator dar fara a-i sparge parola de messenger intrucat erau la indemana nu pe messengerul lui. Cum as putea sa le folosesc fara a incalca legea? Va multumesc
1. informatiile au fost pe un bun comun (calculatorul familiei), deci , un bun ce putea fi folosit de amandoi. 2. in format .doc, orice informatie ajutatoare poate fi folosita in sprijinul a ceea ce afirmati in instanta. 3. alta dovada, mai clara ca asta, nu aveti....asa ca aceasta proba este admisa. Bafta!