e legal ca o banca sa-mi fi imprumutat bani neluand in seama o eventuala insolvabilitate?as avea o portita sa scap de datorii?in cazul in care nu are pa ce sa-mi puna sechestru,poate sa-mi retina maimult de 50% din lefa?
multumesc!
gabryel19722000 a scris:
e legal ca o banca sa-mi fi imprumutat bani neluand in seama o eventuala insolvabilitate?as avea o portita sa scap de datorii?in cazul in care nu are pa ce sa-mi puna sechestru,poate sa-mi retina maimult de 50% din lefa?
multumesc!
Buna seara :) A propos de portite... Ma ajuta la ceva daca solicit in instanta suspendarea platii ratelor pe o perioada de x luni, pana reusesc sa ajung la zi cu restantele? Asta, in conditiile in care, banca mi-a refuzat orice ajutor (reesalonare, rescadentare, re - orice, pe motiv de... procedura. Nu ma incadrez dom'le in proceduriX-(. Iar eu, pe motiv de neghicit in viitor (chiar nu stiu cum mi-am permis sa nu stiu in 2007 ca in 2010 se duce de râpa jumatate din salariu), sunt buna datoare si restanta. Banca are dreptul la de toate prin contract, dar eu, cetateanul, cu ce*s de vina pt aberatiile guvernantilor? :(
Ce ma sfatuiti cu actiunea? Si ce credeti: am vreo sansa ori ba?
~ final discuție ~