avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credite banci
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credite banci

e legal ca o banca sa-mi fi imprumutat bani neluand in seama o eventuala insolvabilitate?as avea o portita sa scap de datorii?in cazul in care nu are pa ce sa-mi puna sechestru,poate sa-mi retina maimult de 50% din lefa?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters123067 , utilizator 23:03, 20 Noiembrie 2010
Atunci cand o banca acorda un imprumut fara prea multe verificari, isi asuma anumite riscuri.
Daca nu mai platiti, banca nu va putea sa va puna poprire pe mai mult de 1/3 din venituri.
gabryel19722000 a scris:

e legal ca o banca sa-mi fi imprumutat bani neluand in seama o eventuala insolvabilitate?as avea o portita sa scap de datorii?in cazul in care nu are pa ce sa-mi puna sechestru,poate sa-mi retina maimult de 50% din lefa?
multumesc!

Buna seara :) A propos de portite... Ma ajuta la ceva daca solicit in instanta suspendarea platii ratelor pe o perioada de x luni, pana reusesc sa ajung la zi cu restantele? Asta, in conditiile in care, banca mi-a refuzat orice ajutor (reesalonare, rescadentare, re - orice, pe motiv de... procedura. Nu ma incadrez dom'le in proceduriX-(. Iar eu, pe motiv de neghicit in viitor (chiar nu stiu cum mi-am permis sa nu stiu in 2007 ca in 2010 se duce de râpa jumatate din salariu), sunt buna datoare si restanta. Banca are dreptul la de toate prin contract, dar eu, cetateanul, cu ce*s de vina pt aberatiile guvernantilor? :(
Ce ma sfatuiti cu actiunea? Si ce credeti: am vreo sansa ori ba?
Taisa a scris:

gabryel19722000 a scris:

multumesc!

Buna seara :) A propos de portite... Ma ajuta la ceva daca solicit in instanta suspendarea platii ratelor pe o perioada de x luni, pana reusesc sa ajung la zi cu restantele? Asta, in conditiile in care, banca mi-a refuzat orice ajutor (reesalonare, rescadentare, re - orice, pe motiv de... procedura. Nu ma incadrez dom'le in proceduriX-(. Iar eu, pe motiv de neghicit in viitor (chiar nu stiu cum mi-am permis sa nu stiu in 2007 ca in 2010 se duce de râpa jumatate din salariu), sunt buna datoare si restanta. Banca are dreptul la de toate prin contract, dar eu, cetateanul, cu ce*s de vina pt aberatiile guvernantilor? :(
Ce ma sfatuiti cu actiunea? Si ce credeti: am vreo sansa ori ba?

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Arisandy Arisandy Am contractat un credit ipotecar in 2008 la o banca, am platit 1 an de zile cite 1000 lei pe luna, iar in conditiile in care ni s-au redus sporurile din ... (vezi toată discuția)
Credit cu ipoteca scorpymb scorpymb Am cumparat un apartament cu un credit bancar cu ipoteca pe acel apartament, mi-a crescut dobanda si mi-a scazut salariul si in acest moment de-abia reusesc sa ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca alin198108 alin198108 Buna seara, Am un credit de nevoi personale in valoare de 12000 CHF, credit acordat de banca x doar cu buletinul, pana in septembrie 2012 am reușit să ... (vezi toată discuția)