avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Caz de furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Caz de furt

Ce acuzatii pot fi aduse de catre politie in cazul unui furt celorlalte persoane care au in vreun fel tangenta cu obiectul furat inainte de prinderea hotului,poate fi vorba despre complicitate sau favorizarea infractorului?
Cel mai recent răspuns: ContSters176722 , utilizator 20:18, 17 Noiembrie 2010
pot fi acuzate de complicitate.
Pentru a primi informatii utile,incercati sa detaliati subiectul.
In cazul furtului dintr-un magazin ce acuzatii pot fi aduse personalului care lucreaza in acel magazin?Pentru complicitate sau pentru favorizarea infractorului este necesar sa fie o legatura intre hot si persoana acuzata?
depinde in ce conditii se fura si daca pe langa faptul ca il acopera il mai si ajuta pe infractor ori tainuieste bunuriel furate,nu stiu sunt fel si fel de spete.
Ceea ce vroiam eu sa intreb este daca pentru aceste acuzatii este nevoie sa se stabileasca o leg intre hot si persoanele acuzate.

Alte discuții în legătură

Complicitate la furt valentino_tudor valentino_tudor sunt cercetat pt complicitate la furt prin ajutarea infractorului sa vanda unele lucrurii furate de inculpatii.prejudiciul meu este mic nu am antecedente ... (vezi toată discuția)
Detector m_mircea m_mircea In ce conditii poti fi obligat de catre politie sa dai testul poligrafic,adica este nevoie sa fi acuzat de ceva?Se poate datorita emotiilor sa raspunzi de asa ... (vezi toată discuția)
Complice la furt Marfi Marfi Salut Locuiesc in Bistrita, acum cateva zile am fost cu un prieten la un magazin sa cumpar o punga de seminte, dupa ce intram in magazin eu ma duc la ... (vezi toată discuția)