avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am luat amenda de la ARR de 150.000 lei din cauza ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am luat amenda de la ARR de 150.000 lei din cauza licentei tr expirata !

E legal ca cei de la firma sa imi ceara sa platesc amenda ?
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 20:41, 22 Noiembrie 2010
pai de ce sa platiti dvs ?
din ce inteleg dvs sunteti doar soferul nu ?
de reinoirea licentei trebuia sa se ocupe firma si nu dvs .
doar daca aveati masina in locatie cum se procedeaza la taxiuri si desi stiati ca expira licenta nu ati luat masuri.
oricum din pct de vedere legal nu cred ca au ce va face .
da intradevar asa ar trebui...stiu ca trebuie sa fie un angajat in firma cu atestat arr care se ocupa de parcul auto.dar azi am primit telefon de la sefi si mi-au zis k o sa imi traga din salariu in fiecare luna pana termin.
Pe langa ca e o suma fabuloasa de platit,macar sa fi avut un salariu f mare incat sa aiba de unde sa opreasca dar din 1200 lei ce sa opresti.cred ca singura solutie e sa imi dau demisia.
Nu stiu unde sa afla legislatia respecgtiva dar o infractiunea cu acesta amenda mi se pare desproportionala, ilegala si abuziva.#-o In orice caz nu este oponible la soferul daca este vorba de licenta taxiului. Sau este vorba de 150000 lei vechi?:((
ma scuzati,dar ati inteles gresit,era vb de un camion de 18Tone...la care era expirata licenta de 2 zile si amenda a fost data pe firma.
pai va intreb inca o data de licenta nu trebuia sa se ocupe cei de la firma ?
pe ce temei vor sa va opreasca din salariu ?
sau au considerat ca nu trebuia sa opriti la controlul efectuat de arr ?

Alte discuții în legătură

Transport rutier de persoane lili77 lili77 Buna ziua ,am si eu o intrebare: Art. 281 (indice 1,imi cer scuze pentru \"indice unu\",am o problema din calculator) Cod Penal in vigoare ... (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi deschid o firma de transport marfa. V2000 V2000 Buna ziua vreau sami deschid o firma de transport marfa dar cu o autoutilitara de la 2,8 t la 3,5t prelata sau dubă intre 5 si 10 europaleti in ... (vezi toată discuția)
Accident cu camion fara rca george68feb george68feb Buna ziua. Am lucrat la o firma (un patron) 7 luni de zile ca sofer secund pe camion unde mi-a facut contract de munca insa nu l-a inregistrat, pe mine ma ... (vezi toată discuția)