In data de 10.11.2010 mi s-a retinut permisul de conducere ptr. incalcarea art.100 alineat 3 lit B din OUG nr. 195/2002 republicata ptr 30 de zile, incepind cu 26.11.2010.Am refuzat sa semnez procesul verbal intocmit de agent atunci,iar astazi 17.11.2010 am primit prin posta de la politie doar o instiintare referitor la faptul ca incepind cu data de 26.11.2010 am permisul suspendat ,neprimind si o copie dupa procesul verbal incheiat in data de 10.11.2010.Cum pot sa-mi achit jumatate din amenda in 48 ore daca nu am procesul verbal? Multumesc
In momentul cand ati refuzat semnarea procesul verbal,ati pierdut posibilitatea de a achita jumatate din cuantumul amenzii aplicate in 48 de ore.
Aceasta facilitate este valabila numai pentru cei care semneaza procesul verbal.
Daca veti contesta procesul verba ,iar instanta va admite contestatia se va dispune restituirea sumei,daca va respinge contestatia ,veti plati amenda in intregime
Buna seara,
In continuarea discutiei din data de 17.11/2010 as dori sa va comunic urmatoarele:
In data de 23.11.2010,am gasit in cutia de scrisori pv de contraventie din data de 10.11.2010,acesta nefiind in plic si neavand stampila Postei Romane.In coltul dreapta sus,pv are pusa stampila Brigazii de Politie Rutiera,data de 23.11.2010,o semnatura si o mentiune indescifrabila.In cursul zilei de astazi am fost la o filiala CEC Bank si am achitat 120 ron(50% din amenda).Din cite stiu maine 25.11.2010 este ultima zi in care pot face contestatie,dar nu stiu ce/cum cuprinde/se formuleaza aceasta,precum si ce acte se depun.Multumesc anticipat
Am rugamintea sa nu mai deschideti aceeasi discutie in forum, contravine pct. 3.3 din regulamentul de postare.
Ati primit urmatorul raspuns, dat de gi_jane2:
daca stiti ca aveti motive, depuneti contestatie. copie buletin, copie p-v si cerere de anulare amenda sau ce doriti. gasiti modele si pe net.
termenul de de 15 zile de la data comunicarii, deci nu maine e ultima zi