avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare auto; doi proprietari
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare auto; doi proprietari

Am cumparat o masina cu prietenul meu,urmeaza sa o inmatriculam insa as as vrea sa stiu daca aceasta masina poate fi inmatriculata pe ambii si care ar fi procedurile!

Multumesc

Cel mai recent răspuns: Mirela27 , utilizator 21:52, 17 Noiembrie 2010
Eu opin ca da. procedura este aceeas ca la propiretatea individuala. Coproprietatea indivisa. Puteti sa fac un contract de asociere fara personalitatea juridica dar nu este necesar.
Contract de asociere pe ce?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuinta in apartament in coproprietate Giuliano Piccoli Giuliano Piccoli BUNAZIUA, MA INTORC CU O INTREBARE DE CE AM ASCULTAT OPINIE DIFERITE: AM CASTIGAT IN ISTANZA LA COPROPRIETATE 50% IEU SI 50% FOSTA CONCUBINA MEA, DE UN ... (vezi toată discuția)
Problema masina uk catalins2 catalins2 Buna ziua , am un prieten care a cumparat in uk o masina , pe care vrea sa o aduca in ro si sa o inmatriculeze , problema este ca la 2 zile dupa ce a cumparato ... (vezi toată discuția)
Coproprietate autoturism nou prichindelisor prichindelisor M-ar ajuta joarte mult un pic de ajutor. Am cumparat un autoturism nou impreuna cu prietenul meu (nu suntem casatoriti) si am pus banii impreuna. Cum putem sa ... (vezi toată discuția)