avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... delegare in perioada de preaviz al demisiei!!!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

delegare in perioada de preaviz al demisiei!!!!

tuturor celor care cred ca ma puteti ajuta urgent, ieri am demisionat, azi mi s-a adus la cunostinta faptul ca sunt delegat in alt loc,pe 59 zile?este legala decizia?demisia nu mi-au acceptat-o fara preavizul legal de15 zile..sunt si aproape in imposibilitatea fizica de a ma prezenta maine...daca nu ma voi duce urmand sa ma prezint la locul actual de munca..noapteasta e hotaratoare pentru mine!!
Cel mai recent răspuns: rosu gheorghe , utilizator 13:18, 18 Noiembrie 2010
Nu aveti cum sa fiti delegat pe o perioada de 59 de zile, cand preavizul este de 15 zile in cazul demisiei .. se poate refuza delegare , dar numai pentru motive temeinice (de exemplu, graviditate; cresterea copilului minor singur; starea sanatatii, dovedita cu certificat medical, face contraindicata delegarea).
delegarea a fost facuta intr-adins si oricum nu poate depasii cele 15 zile dincolo de care contractul nu-si mai produce efectele...problema este ca eu trebuie sa plec acum si ma intreb daca decizia de delegare in perioada preavizului meu este legala!!!???poate insist prea mult dar sunt intr-o situatie rea...
Da, este legala ... intrucat pe perioada preavizului, c.i.m. isi produce toate efectele ... dvs aveti insa posibilitatea de a ataca aceasta decizie in instanta ...
delegarea reprezinta schimbarea locului muncii pentru o perioada de pana la 60 zile la acelasi angajator!!!
1. Din pacate mai sunt si angajatori care fac din razbunare o placere (nu-i inteleg).
2. Va duceti in delegatie pana se termina preavizul si apoi plecati acasa (cu toate ca nu vad de ce a dat delegatie pe timp mai lung decat perioada de preaviz).

Alte discuții în legătură

Mi-am dat demisia verbal iar sefii nu au acceptat-o catalinaparvu catalinaparvu considerand ca nu mai fac fata stresului de la locul de munca am vrut sa demisionez, chiar daca imi place ceea ce fac. iar sefii mei au refuzat sa-mi dea ... (vezi toată discuția)
O gravida poate demisiona? SimoL SimoL Buna ziua, Am o intrebare. Acum o saptamana mi-am dat preavizul deoarece mi-am gasit un alt loc de munca. Insa acum 2 zile am aflat ca sunt ... (vezi toată discuția)
Demisia functionarului public bucsa carmem bucsa carmem sunt functionar public in cadrul unei primarii si doresc sa demisionez intrucat mi-am gasit un alt loc de munca la privat, intrebarea este pot demisiona fara ... (vezi toată discuția)