avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare obligatorie
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare obligatorie

Buna seara,
Am incheiata o asigurare facultativa a locuintei valabila pana la data de 06 octombrie 2011,asigurare care include si riscurile din asigurarea obligatorie.
In acest caz mai sunt obligata de a incheia o asigurare obligatorie anul acesta?
Va multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 00:24, 5 Decembrie 2010
Dupa cum s-a mai discutat acest subict, la prima reinnoire anuala, sunteti obligat sa intocmiti o polita obligatorie PAD, pana atunci,banca va sti cum sa procedeze cu polita complementara facultativa.(in prezent multe persoane din banci sunt confuze:D )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare casa alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, Daca intocmesc o polita de asigurare medie cu cesiune in favoarea bancii, pt un imobil ipotecat, mai este necesara asigurarea obligatorie pe ... (vezi toată discuția)
Polita asigurare gabi4d gabi4d Buna ziua, Acum 7 ani ,odata cu racordarea la gaz metan ,am incheiat o polita de asigurare a apartamentului contra ... (vezi toată discuția)
Asigurarea obligatorie a locuintelor StanPatitulPensionar StanPatitulPensionar Am un credit imobiliar la care asigurarea locuinţei o fac eu, anual, şi o cesionez băncii, şi am alt credit cu garanţie imobiliară (pe altă locuinţă), ... (vezi toată discuția)