avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

Pute-ti sa-mi spuneti si mie cun va modifiva ordonanta de cuvern privind salarizarea pe 2011 indemnizatia de crestere a copilulu.
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:28, 18 Noiembrie 2010
Indemnizatia nu a fost deocamdata luata in discutie pt modificare. Legea salarizarii se aplica doar din 2012.
CCC pana la 2 ani si indemnizatia aferenta sunt reglementate de OUG 148/2005, nu de o lege a salarizarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie 85% floribudala floribudala Am intrat in CCC incepand cu 1 septembrie 2012 #-o; mai am vreo sansa sa beneficiez si eu de marirea indemnizatiei de la 75 la 85%? (vezi toată discuția)
Acordarea sumei de 600 de ron pentru al doilea copil in ccc miruna_ion miruna_ion Buna ziua, am citit la dumneavoastra pe site un articol http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_30528/avocatnet.html#axzz2IEvWQAeu in care se zice ca ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitate. nayra nayra Doresc sa intreb daca am avut concediu de maternitate in perioada 28.05.2003 -14.07.2005 se considera acum vechime in specialitate ? Doresc sa ma inscriu la un ... (vezi toată discuția)