avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... cand vor fi afisate rezultatele la Constanta
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

cand vor fi afisate rezultatele la Constanta

stiti cand afiseaza la Constanta? Am sunat la barou si nu raspunde nimeni.In ziarul Cuget Liber de luni a fost publicat un articol in care dl.decan Ion Popescu spunea ca va dura o saptamana pana la afisarea rezultatelor, datorita numarului mare de candidati
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 09:56, 18 Noiembrie 2010
nu prea devreme avand in vedere ca pe 15 a fost ziua decanului(corectorii au sarbatorit)
Secretara a spus ca de miercuri incolo...acum ce inseamna asta nu stiu, ca azi e joi si ...nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre contestatii cosmincebuc cosmincebuc Buna ziua. In primul rand tin sa ii felicit pe colegii alaturi de care am sustinut examenul de admitere in barou, care au luat examenul. Din nefericire, sunt ... (vezi toată discuția)
Opiniile celor respinsi la examenul de admitere in avocatura sesiunea noiembrie 2007 alex198081 alex198081 Buna seara, Care este parerea voastra, de fapt a celor care au fost respinsi la acest examen? (vezi toată discuția)
Admiterea in barou mihaelamiki99 mihaelamiki99 buna ziua ..poate cineva sa ma ajute si pe mine cu mai multe detalii despre admiterea in barou??m-am intors curand din strainatate si nu stiu nimic despre ... (vezi toată discuția)