avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Despre Contestatii
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Despre Contestatii

Buna ziua.
In primul rand tin sa ii felicit pe colegii alaturi de care am sustinut examenul de admitere in barou, care au luat examenul.
Din nefericire, sunt unul dintre cei picati.... cu medie peste 7 dar picat la Procedura Penala cu nota 4 :(( .... Am considerat ca lucrarea mea nu este de nota 4 asa ca mi-am permis sa apelez la contestatie.

Intrebari:
- Aveti idee cand vor incepe a se corecta contestatiile, si cand sunt asteptate rezultatele finale?
- Am inteles ca anii trecuti i-au admis pe cei picati "la limita", la o singura materie, desi citind articolele lui Alex Chiciu (scuze daca am gresit numele), am inteles ca anul trecut a picat cu 6,94. Aveti mai multe informatii?
Cel mai recent răspuns: noneuro , utilizator 08:42, 4 Octombrie 2009
am sunat la bb si am intrebat pe cand rezultatele la contestatii. doamna cu care am vorbit mi-a spus la citesc hotararea unbr :). draguta altfel... dar nelamuritor ca sa zic asa.
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Septembrie 2009
tdkappa13, utilizator
Mie mi'a spus domnul de la intrare ca nu vor corecta sambata si duminica, asta inseamna ca vor incepe sa corecteze de luni cred.... eu atat am aflat pana acum...
Parerea mea personala este ca cei care au note la limita vor fi admisi! Asta in conditile in care la celelalte materii au obtinut note cu care ar promova !
Oricum eu va tin pumnii!
=D>
Doamne ajuta sa ai dreptate... ar fi pacat, cine stie ce va mai fi anul viitor...
Revin cu informatii:
Art. 21. - (1) Candidaţii pot contesta nota obţinută la probele scrise. Contestaţia se depune la Barou în termen de 48 de ore de la afişare. Contestaţiile se pot înregistra şi prin fax.
(2) Contestaţiile se soluţionează de către Comisia de contestaţii în termen de 3 zile de la expirarea termenului prevăzut la alin. (1). (oare se refera la zile lucratoare sau calendaristice?)

Termenul de 3 zile a inceput Vineri la ora 09:00 si expira Luni la ora 09:00
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Septembrie 2009
cosmincebuc, utilizator
La Galati rezultatele s-au afisat vineri seara, iar contestatiile au putut fi depuse luni si marti din cate stiu eu. Deci s-a avut in vedere un termen de doua zile lucratoare. Ceea ce ma duce cu gandul ca si termenul de 3 zile pentru solutionare ar putea fi calculat tot pe zile lucratoare (din pacate pentru voi cei care asteptati si-mi imaginez ce e in sufletul vostru).:( Sper sa n-am dreptate.

Va tin pumnii tuturor si sa vi se faca dreptate.

Alte discuții în legătură

Felicitari definitivilor Cabinet de Avocat - Torok Andrei - Octavian Cabinet de Avocat - Torok Andrei - Octavian Afisate pe site-ul Bar-ului Bucuresti rezultatele la examenul de definitivat sesiunea 2009. Felicitari admisi, mult succes celor care vor contesta ... (vezi toată discuția)
Licitatie publica suspecta marina08 marina08 Buna ziua, Am participat la o licitatie cu un institut national. Depunerea oferteler era la luni dimineata la ora 8:00, prin urmare ne-am dus de vineri ora 14. ... (vezi toată discuția)
Contestatii admitere barou sesiunea noiembrie 2010 denissa_cristian denissa_cristian Buna ziua! Am sustinut examenul de admitere in barou in sesiunea din luna aceasta , si din motive obiective trebuie sa parasesc tara peste o saptamana .In ... (vezi toată discuția)