avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ca un martor sa vina in instanta trebuie sa fie de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ca un martor sa vina in instanta trebuie sa fie de acord?

vreau sa pun un martor care stie si vorbeste zilnic cu copilul ,in procesul vizita minor dar acel martor nu vrea sa vina [ o vecina sa vina ca martor] . vreau sa stiu daca o pot chema in tribunal si fara voia ei. va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:47, 18 Noiembrie 2010
Da, puteti.
puteti si va trebui sa vina, insa nu e bine sa aveti un martor ostil, nu mizati ca in instanta va spune ce v-a spus candva, dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minor influențat negativ de către tata adrianas12 adrianas12 Va rog sa ma ajutați cu un sfat pentru cum as putea acționa în situația în care ma aflu. Sunt în divort și minorul de 6 ani sta la mine. Avem o relație ... (vezi toată discuția)
Incredintarea minorului mamei andutza_puishor andutza_puishor Eu am urmatoarea problema:in urma divortului baiatul mi-a fost incredintat spre crestere si educare.Tatal nu s-a prezentat la proces si nu are program de ... (vezi toată discuția)
Drept de vizitare minor anonim anonim sunt in proces de divort cu sotia. motivele sut la fel de urate ca in orice divort, dar nimic iesit din comun. singurul lucru ar fi ca sotia a citat ca martor ... (vezi toată discuția)