avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ce poate face banca?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ce poate face banca?

Am un credit bancar pentru nevoi personale, fara garantii. De 3 luni nu mai pot plati decat jumatate din rata. Banca face presiuni telefonice de pe 4-5 telefoane care suna din ora in ora fara a spune ceva, uneori binevoiesc sa puna un robot. Mentionez ca la orice contact al meu cu ofiterii bancari m-am lovit de refuz, ba :ca nu este cazul (innainte de reducerea salariala),sau :nu este posibil deoarece nu sunteti la zi. multumesc pentru raspuns
Mergeti la banca si faceti o cerere de reesalonare a creditului. Prezentati drept dovada adeverinta de la angajator sau stat de plata care sa faca dovada reducerii salariului.
sa va raspund direct la intrebare, dar in doua variante:
1. varianta optimista - nu va poate face nimic
2. varianta pesimista - amenintari peste amenintari si in final poprire pe salariu, pentru a-si recupera suma.
succes.... si nu uitati sa zambiti...:yes:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu ContSters141876 ContSters141876 Buna ziua, am si eu mai multe probleme de lamurit vis-a-vis de un dosar de executare silita. Am un credit de nevoi personale negirat si negarantat luat in ... (vezi toată discuția)
Despre rate cimbru cimbru in 2009 am facut un credit la o banca,in sept 2010 sotul a intrat in somaj si eu bugetara fiind ni s au diminuat venit.subst.am mers pe la bancile unde aveam ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca alin198108 alin198108 Buna seara, Am un credit de nevoi personale in valoare de 12000 CHF, credit acordat de banca x doar cu buletinul, pana in septembrie 2012 am reușit să ... (vezi toată discuția)