avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general concediu medical prelungit
Discuție deschisă în Contabilitate în general

concediu medical prelungit

buna, am un angajat cu concediu medical pentru internare.initial trebuia operat la picior in data de 01.11.2010, si recurerare 2 luni , deci ar fi revenit la servici in 10.01.2011.dar din lipsa de ustensile medicale persoana sta internata si pentru alte investigatii, iar operatia se amana pentru 30.11.2010.automat cm se prelungeste pana in 01.02.2011.este vreo problema ca sta in cm 3 luni? ms

Alte discuții în legătură

Concediu medical sau pensie de invaliditate ? tatianafloca tatianafloca Buna ziua, as dori sa stiu in ce conditii se aproba pensia de invaliditate ? Aceasta intrebare o pun in numele unei rude .Locuieste in Arad este vaduva , are ... (vezi toată discuția)
Concediu medical ptr operatie la ochi-strabism bogdan2014 bogdan2014 Buna ziua, trebuie sa-mi fac o operatie de strabism la unul din ochi. Am dreptul la concediu medical si cat timp, si cine il acorda? Nu am mai fost de 10 ... (vezi toată discuția)
Am avut o interventie chirurgicala de hernie de disc si mi s-a ... Conina Conina Am avut o interventie chirurgicala de hernie de disc si mi s-a dat concediu medical pt cod 01 iar codul de boala 651 atat pe perioada spitalizarii cat si pe ... (vezi toată discuția)