avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... conflict de munca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

conflict de munca

am set.jud.(trib.dimbovita)admin.judiciar trebuie sa plateasca creanta .in sentinta nu se specifica termenul de plata iar adm. judiciar profita de acest lucru si ne amina cu plta de 4-5 luni de la pronuntarea sent.ce putem face pt a ne recupera banii pt care am muncit (am fost dat afara de la ser. fara sa fiu platit pe ultimile 2 luni ,am cistigat in instanta ,dar adm jud.ma tot amina )ce sa fac?suma nu e mare ,dar e dreptul meu pt care am muncit.
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 12:53, 18 Noiembrie 2010
daca sentinta este definitiva mergeti la instanta si solicitati o copie pe care sa se treaca mentiunea definitiva si irevocabila si apoi solicitai banii.
daca nnici asa nu vrea atunci mergeti cu acea sentinta la un executor judecatoresc.
succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investire cu formula executorie adinutza.2008 adinutza.2008 Consiliul local a castigat in instanta rezilierea unui contract de inchiriere. Intreb: dupa aplicarea mentiunii definitiv si irevocabil pe sentinta civila, ... (vezi toată discuția)
Imputernicire Ale93 Ale93 buna , am 17 ani si in noiembrie vreau sa plec din tara , Poate va rog cineva sa imi spuna de ce acte am nevoie pentru a face o imputernicire . Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Mi se pare bataie de joc... emanuellen emanuellen Buna ziua,din septembrie 2008 ma bat la Tribunal cu Casa de pensii,am cistigat si la Fond si si la Curtea de apel.in 31 martie 2009,a fost ultima dezbatere si ... (vezi toată discuția)