avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale statutul unei societati. facturi
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

statutul unei societati. facturi

Cum se poate contesta legalitatea unei facturi eliberate de o societate care nu are in statut ei ( coduri Caen ) obiectul de activitate pentru care a eliberat factura ? multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 14:34, 18 Noiembrie 2010
Incercati pe cale amiabila, daca nu merge va adresati institutiilor abilitate: corpul de control al DGFP, Garda Financiara, Politie economica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema grupa caen srl-d okktodesign okktodesign Buna seara! Am o problema si nu stiu cum sa rezolv! Cand am infiintat SRL-D in anul 2014, doamna de la Reg.Com m-a indrumat sa aleg maxim 5 coduri caen. Eu ... (vezi toată discuția)
Cod caen sabinna sabinna O societate comerciala doreste sa presteze o serie de servicii pentru o alta firma, de genul: - analiza generala a debitorilor si a riscurilor - prevenirea ... (vezi toată discuția)
Firma termopane obligata la caen de transport? sethm1980 sethm1980 Detin o societate comerciala din 2003 cu obiect de activitate de producere , comercializare si montaj tamplarie termoizolanta, sau \"termopane\" in mod popular ... (vezi toată discuția)