avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... camere de supraveghere in sala de cursuri
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

camere de supraveghere in sala de cursuri

pt faptul ca fiul meu este batut la scoala am decis sa propun sa se monteze camere in clasa pt a putea fi verificata atat invatatoarea cat si copii ce fac la ore si cat de cuminti sunt ce sfat puteti sa-mi dati se poate monta o camera in clasa?
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 21:52, 18 Noiembrie 2010
In principiu , daca aveti acordul directiunii, da.
Daca inregistrarile nu sunt obtinute in conditiile art 91-1 Cpp,nu pot constitui probe,in eventuala cercetare a unei fapte
Ne fiind spatiu public ai nevoie de acordul directia centrului. Si poate ca nu iti da pentru ca este in joc si intimitatea celoralti copii, etc. Incearca alte solutii, cum ar fi inspectia scolara, directorul, altii parintii, etc.
Nimeni nu poate impune camere de supraveghere in clase, nici macar directorul scolii. Si ministrul educatiei, daca vrea sa intre in clasa in timpul orelor, are nevoie de acordul profesorului. Cititi Legea educatiei.
Incercati sa participati la niste lectorate cu parintii, sa consultati un psiholog scolar, sa acceptati ca si copiii dv. trebuie educati! Sunteti pasibili de amenzi daca tot incercati sa le faceti zile fripte si sa nu tineti cont de recomandarile profesorilor. Poate va amintiti, totusi, ca ei sunt aceia care trebuie sa ii invete pe copiii dv, nu invers!
Ultima modificare: Joi, 18 Noiembrie 2010
elena138, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bullying la școală camelllia camelllia Buna ziua, am un copil clasa 5-a la un liceu. Am zis ca primele 2 luni sunt de acomodare, in special baietii incercand sa stabileasca niste ierarhii, dar in ... (vezi toată discuția)
Ora de religie si programul copiilor care nu participa la ea sandoor sandoor Buna ziua, intrebarea mea este in legatura cu ora de religie din scoli, practic saptamana trecuta s-a cerut sa semnam sau nu un formular prin care exprimam ... (vezi toată discuția)
Buna seara! astăzi profesoara de fizica i-a turnat apa in cap ... Lupei Luminița Lupei Luminița Buna seara! Astăzi profesoara de fizica i-a turnat apa in cap copilului meu. Se simțea rău, și a simțit nevoia de a bea o gura de apa din sticla pe care o ... (vezi toată discuția)