avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediul pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediul pentru cresterea copilului

As dori sa stiu care este in momentul de fata procentul pentru plata concediului de crestere a copilului.
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:23, 19 Noiembrie 2010
72.25%
In practica se procedeaza in felul urmator:
- se calculeaza 85% din media veniturilor nete pe cele 12 luni admisibile;
- rezultatul se diminueaza cu 15% conform Legii 118/2010 si rezulta indemnizatia pentru CCC pana la 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia crestere copil ileana coman ileana coman in prezent cum se calculeaza indemnizatia pentru crestere copil ? se iau in calcul veniturile brute sau veniturile nete pe cele 12 luni? Alocatia pentru copil ... (vezi toată discuția)
Mod de calcul venit lunar realizat ca pfa - pt indemnizatia de cresterea copilului? Amelia Muntean Amelia Muntean Sunt insarcinata in 6 luni si am atat calitatea de angajata (in prezent in Concediu de risc maternal) ca si cea de PFA - traducator, inregistrata fiscala de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pentru tatici RobertBa RobertBa Buna ziua , Numele meu este Banu Robert , este ptima oara cand folosesc acest forum. Vreau sa intreb daca stie cineva su siguranta cand poate intra in ... (vezi toată discuția)